De Bouwmaterialenco. van Qingdaojinguyou, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd

1 2 3
Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Merken : JIN GU U
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Export pct : 60% - 70%

Qingdao Jinguyou Construction Co Ltd is een belangrijke fabrikant van de vuller van het Polyurethaanschuim voor industrieel gebruik, die voor bouwmarkten dienen.

 

Met een verslag van het 10 jaarspoor in de fijne chemische industrie, zijn wij geëngageerd aan kwaliteit chemische verpakking en de juiste vertegenwoordiging, gebruiks en ontwerpveiligheid van alle producten onder Jinguyou-merknaam. De productiecapaciteit, de kwaliteitscontrole, de productontwikkeling, en het beheer combineren met onze werkende filosofiehulp houden onze klanten voor de concurrentie.

 

Jinguyou belooft om kwaliteitsproducten te verstrekken die aan de milieunormen voldoen. Onze faciliteit ontmoet of overschrijdt regelgevend, milieu en veiligheidsnorm. Alle producten zijn lood en CFC-Vrij.

Onze opdracht moet de behoeften tevredenstellen van algemene onderhoudsmarkten aan hoogte - kwaliteits chemische Producten, en de behoeften tevredenstellen van fijne differentiatiemarkten aan oplossingen van specialiteit de chemische producten. Door klantenbehoeften tevreden te stellen, zullen wij als de industrieleider worden bekeken en zullen bereiken niveaus van rentabiliteit en de groei die ons constant in de hoogste rij van onze concurrerende arena plaatsen.

Contactgegevens
Qingdao Jinguyou Construction Materials Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Calvin Zhu

Tel.: 86-532-82272771

Fax: 86-532-82203976

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)